Έχετε φωτοβολταϊκό σύστημα σε πάρκο ή στέγη, χάλασε ο inverter και χρειάζεται επισκευή;

Επισκευή Φωτοβολταϊκών

Είμαστε εδώ για να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και οικονομικά!

Η συντήρηση της φωτοβολταϊκής σας εγκατάστασης είναι κρίσιμη για τη βέλτιστη λειτουργία του συστήματος και τις υψηλές αποδόσεις του. Εάν χρειαστεί , σας παρέχουμε γρήγορη και κατάλληλη υποστήριξη έτσι ώστε να διασφαλίσετε ότι το σύστημά σας θα παραμείνει κερδοφόρο μακροπρόθεσμα.

Σε συνεργασία με εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό στις επισκευές inverter δικτύου αναλαμβάνουμε την επιδιόρθωση του ελαττωματικού inverter άμεσα και οικονομικά , ώστε να ελαχιστοποιηθεί η απώλεια των εσόδων σας.

Εξυπηρετούμε εδώ και χρόνια με υπευθυνότητα ένα μεγάλο κομμάτι της ελληνικής αγοράς στις επισκευές μετατροπέων δικτύου.

Οι επισκευές διαρκούν από 2-5 εργάσιμες ημέρες (εφόσον υπάρχουν άμεσα διαθέσιμα τα ανταλλακτικά) όπου στα περισσότερα μοντέλα αντιστροφέων υπάρχουν. Όλα τα inverter δοκιμάζονται πριν την παράδοση.

Εφόσον επιθυμείτε την επισκευή του inverter σας, θα πρέπει να τον αποστείλετε στις εγκαταστάσεις μας  (SMART-COVER , 1ο χιλ. Λαγκαδά-Θεσσαλονίκης, Τηλ. 23940-20077) , θα ακολουθήσει αναλυτικός έλεγχος και θα ενημερωθείτε για την βλάβη και το κόστος επισκευής, πριν την επισκευή του.

Επίσης αναλαμβάνουμε τον έλεγχο μηχανημάτων που είναι ασφαλισμένα , επικοινωνούμε με τις αντίστοιχες ασφαλιστικές εταιρείες και σε συνεννόηση με τους εκάστοτε εμπειρογνώμονες γίνεται η διεκπεραίωση αυτών.

Επισκευάζουμε inverter όλων των κατασκευαστών , όπως :

SMA, Kostal, Kaco, Effekta, Fronius, ABB, Power One, Solaredge, Growatt, Danfoss  κ.ά.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για λεπτομέρειες.

Μέθοδοι Πληρωμής

Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing by CactusWeb

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!