Καλέστε μας: 23940 20077 | Αποστολή σε όλη την Ελλάδα |

Πώς εγκαθίστανται τα ηλιακά πάνελ;

Τα ηλιακά πάνελ αποτελούνται από πολλές ηλιακές κυψέλες. Ο αριθμός και ο τύπος των ηλιακών κυψελών που χρησιμοποιείται εξαρτάται από την τάση που καταλήγει να απαιτείται από το ηλιακό πάνελ. Για παράδειγμα, ένα τυπικό ηλιακό πάνελ 12 volt θα περιέχει 36 κυψέλες. Αυτά τα πάνελ στη συνέχεια τοποθετούνται με τέτοιο τρόπο ώστε να έχουν την περισσότερη έκθεση στον ήλιο.

Η εγκατάσταση των ηλιακών πάνελ ξεκινάει αφού επιλέξετε τον τύπο του πάνελ. Τα παραδοσιακά ηλιακά πάνελ είναι τα πιο αποδοτικά, όμως είναι και τα πιο μεγάλα και ακριβά από τους δύο άλλους τύπους. Τα φωτοβολταϊκά πάνελ λεπτού στρώματος είναι πιο ελαφριά και φτηνότερα από οποιοδήποτε άλλο ηλιακό πάνελ, αλλά γενικά λιγότερο αποδοτικά. Αυτά είναι συνήθως τα οικιακά ηλιακά πάνελ. Τα φωτοβολταϊκά συγκέντρωσης ακτίνων χρησιμοποιούν φακούς και καθρέπτες για να επικεντρώσουν το ηλιακό φως στις ηλιακές κυψέλες. Αυτά τα πάνελ είναι τα πιο αποδοτικά, αλλά μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο σε πολύ ευήλιες περιοχές, όπως στην Ελλάδα.

Μόλις επιλέξετε τον τύπο του ηλιακού πάνελ, το επόμενο βήμα είναι να επιλέξετε την κατάλληλη τοποθεσία. Οι μηχανικοί θα αναλύσουν την πορεία του ήλιου πάνω από μια συγκεκριμένη οικοδομή ή οικόπεδο και θα σημειώσουν οποιαδήποτε σκιά και θα επιλέξουν την πιο αποδοτική θέση για τα πάνελ. Το βέλτιστο είναι όταν τα ηλιακά πάνελ έχουν προσανατολισμό νότια και δεν έχουν καθόλου σκιά. Με αυτόν τον τρόπο, τα πάνελ θα λαμβάνουν το περισσότερο ηλιακό φως κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Μέθοδοι Πληρωμής

Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing by CactusWeb

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!