Καλέστε μας:
23940 20077
| Αποστολή σε όλη την Ελλάδα |

Τρόποι Παραγγελίας

Μπορείτε να παραγγείλετε προϊόντα με 4 τρόπους:

1. Ηλεκτρονικά κάνοντας εγγραφή στο ηλεκτρονικό κατάστημά μας και βάζοντας τα προϊόντα στο καλάθι αγορών και ακολουθώντας την βήμα προς βήμα διαδικασία on-line παραγγελίας.

2. Τηλεφωνικώς στo τηλέφωνo  23940 20077  ωράριο από 8:30π.μ. έως 16:30 μ.μ ημέρες Δευτέρα έως Παρασκευή .

3. Με email στο info@smart-cover.gr αναγράφοντας πλήρη στοιχεία παραγγελίας και επικοινωνίας (ΕΠΩΝΥΜΟ, ΟΝΟΜΑ, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΧΡΕΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ, ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ) οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

4. Από το κατάστημά μας ωράριο λειτουργίας 8:30π.μ. έως 16:30 μ.μ ημέρες Δευτέρα έως Παρασκευή. Σε αυτή την περίπτωση καλό θα ήταν, για την δική σας εξυπηρέτηση, να επικοινωνήσετε πρώτα μαζί μας για να ετοιμάσουμε την παραγγελία σας.

ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΕΣ
Μπορείτε να παραγγείλετε προϊόντα της ιστοσελίδας μας τα οποία διατίθενται “κατ’όπιν παραγγελίας” προκαταβάλοντας το 30% της συνολικής τους αξίας. Σε περίπτωση μεταμέλειας και χωρίς υπαιτιότητα της επιχείρησής μας , θα σας επιστραφεί το ήμισυ της προκαταβολής. Το χρονικό περιθώριο εξόφλησης της παραγγελίας σας είναι 30 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία άφιξης του προϊόντος στην επιχείρησή μας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing by CactusWeb

Web Design & Digital Marketing by CactusWeb

Don`t copy text!