Καλέστε μας: 23940 20077 | Αποστολή σε όλη την Ελλάδα |

Υπηρεσίες

• ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ
Μπορείτε να επικοινωνείτε τηλεφωνικά 8.00π.μ με 17.30μ.μ στο τηλεφωνικό μας κέντρο 23940 20077  και με e-mail στο info@smart-cover.gr ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στην ιστοσελίδα μας.

• ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
Παρέχουμε τεχνική υποστήριξη σε όλα μας τα προϊόντα άμεσα είτε έμμεσα από εξωτερικούς μας συνεργάτες.
Όλα τα προϊόντα του ηλεκτρονικού καταστήματος συνοδεύονται με την εγγύησή τους η οποία είναι η απόδειξη ή το τιμολόγιο αγοράς.
Εάν επιθυμείτε να δηλώσετε κάποιο τεχνικό πρόβλημα για οποιοδήποτε προϊόν προμηθευτήκατε από την smart-cover ,παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα service στο 23940 20077 ή πατήστε εδώ για να συμπληρώσετε την φόρμα αναγγελίας βλάβης κι έπειτα πατήστε ΄΄ΑΠΟΣΤΟΛΗ΄΄ .

• ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ
Η SMART-COVER παρέχει λύσεις για όλες τις υπηρεσίες φ/β συστημάτων ,αυτόνομων- διασυνδεδεμένων με το δίκτυο της ΔΕΗ και εγκατάσταση αυτών.

Σε ό,τι αφορά τα αυτόνομα συστήματα, έπειτα από ενημέρωση των αναγκών σας ,σας προτείνουμε το σύστημα που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του χώρου σας ( σκάφος, τροχόσπιτο, εξοχικό, μόνιμη κατοικία κ.ά.)

Σε ό,τι αφορά τα διασυνδεδεμένα συστήματα η SMART-COVER αναλαμβάνει την πλήρη διαδικασία (επίσκεψη στον χώρο του έργου,οικονομοτεχνική μελέτη,διαδικαστικά με ΔΕΗ,προμήθεια προϊόντων,μεταφορά και εγκατάσταση αυτών).

Μέθοδοι Πληρωμής

Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing by CactusWeb

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!